0655771989 info@itsamodesign.nl

Grafisch ontwerper mo!

Met een hoofd vol creativiteit ben ik dagelijks hard aan het werk voor heel veel opdrachtgevers. Opdrachtgevers die op zoek zijn naar een stoer grafisch ontwerp dat weergeeft wat zij willen uitstralen. Opdrachtgevers die zich willen onderscheiden met een eigenwijze stijl.

Ik weet het, ik ben geen doorsnee grafisch ontwerper. Ik bewandel zelden de geijkte paden. Niet omdat ik zo graag eigenwijs wil zijn, meer omdat ik die geijkte paden meestal niet kan vinden.

Ik ben als grafisch ontwerper gespecialiseerd in de webshop branche, een geweldig leuke tak waar ik graag een veelvuldig voor ontwerp. Van je logo tot je webshop, van je rollupbanners voor op de beurs tot je eigen strijkapplicaties en je folder. Daarom werk ik ook samen met partijen die handig zijn voor webshops.

Maar ik ontwerp natuurlijk ook graag voor de (startende) kleine ondernemer. Of je nu een webshop-eigenaar bent of een ondernemer (of een stel dat binnenkort een kindje krijgt of gaat trouwen!) : voor alles geldt dat deze grafisch ontwerper graag een eigenwijs stoer ontwerp maak dat past bij jou!

Ik ben mo! Soms eigenwijs altijd stoer.
Ik ga ervoor!