0655771989 info@itsamodesign.nl

Hippe shops en it’s a mo! design

Een zeer bekende site voor de webshop branche is Hippe Shops. De online inspiratiebron voor webshop-bezoekers. Dagelijks wordt deze blog-achtige site bezocht door vele online shoppers die op zoek naar hippe, mooie, must-have artikelen voor kinderen, vrouwen, mannen, huis, binnen, buiten en alles wat daar tussen zit. Met prachtige give-aways, extra aandacht voor producten en rechtstreeks links naar de diverse shops, komen de online shoppers helemaal aan hun trekken.

Er zijn heel veel prachtige webshops aangesloten bij Hippe Shops, maar je kunt er alleen terecht na een Hip Scan. Als webshop eigenaar kun je je daarvoor aanmelden. Als je wordt toegelaten kun je genieten van de vele services die Hippe Shops biedt. Er wordt gezorgd voor exposure door redactionele artikelen, veel gebruik makend van social media en unieke acties.

mo! ontwerpt voor Hippe Shops allerlei grafische producten, zoals de unieke gedeelde flyer waarbij je een eigen voorkant krijgt voor jou shop en waarbij je op minimaal 7 achterkanten van andere shops staat vermeld. Ook geven we regelmatig een Hippe Shops mo!gazine uit en zijn er speciale kortingspakketten voor webshops. Bij deze pakketten kun je denken aan een beurspakket, zodat je als webshop goed voorbereid op een beurs kunt staan met een professionele uitstraling. Voor een prima prijs heb je dan een rollupbanner, je visitekaartjes en flyers in jouw huisstijl.

Bezoek www.hippeshops.nl. Heb je vragen of wil je mee doen met bijvoorbeeld de gedeelde flyer of het magazine? Mail me en ik neem snel contact met je op.