0655771989 info@itsamodesign.nl

Lightspeed en it’s a mo! design

Er zijn heel veel webshop systemen waarbij je je als shop kunt aansluiten. Het lijkt allemaal eenvoudig, maar als je aan de slag gaat loop je vaak snel tegen beperkingen aan van het systeem en blijkt het vormgeven van je shop toch lastiger als gedacht.

Een zeer professioneel systeem met onnoemelijk veel mogelijkheden biedt Lightspeed. Voor diverse shops heeft mo! daar reeds een prachtige webshop mogen vormgeven, zodat deze webshop-eigenaren alleen nog hun producten hoefden in te laden en konden starten. Starten met een professionele shop die er prachtig uitziet. Nee, niet prachtig: eigenwijs en stoer. Een shop met vele mogelijkheden en een super stoere uitstraling.

it’s a mo! design is er trots op partner te zijn van Lightspeed. Dat biedt voordelen voor jouw als shop-eigenaar, zo heb ik iets ruimer de tijd om je shop eerst helemaal mooi te maken voordat je gaat betalen aan Lightspeed. En aangezien ik als grafisch vormgever een compleet pakket kan bieden, van logo tot visitekaartje, tot flyer tot je shop….heb je bij mij alles onder 1 dak. In dezelfde stijl, je hoeft alles maar 1 keer uit te leggen en met korte lijntjes. Want daar houdt mo! van.

Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Mail me dan en ik ontwerp een shop die past bij jou en wat je wilt uitstralen. Benieuwd naar de mogelijkheden van Lightspeed? Bezoek hun site www.lightspeed.nl

it's a mo! design is light speed partner