0655771989 info@itsamodesign.nl

Samenwerking

Ik kan je niet het geheim vertellen waarom je voor mij zou moeten kiezen als grafisch vormgever. Sterker, je moet me niet eens kiezen als je niet op zoek bent naar een stoer en eigenwijs ontwerp. Want dan ga ik je waarschijnlijk niet blij maken. Maar past stoer en eigenwijs bij je, dan verzeker ik je dat het een unieke ervaring gaat worden. En doordat ik een breed werkterrein heb, kun je voor een complete lijn (van logo, huisstijl, website en zelfs autobelettering) bij me terecht. Zodat alles in dezelfde stijl blijft en je telkens maar met één contactpersoon hoeft te overleggen. Dat maakt het transparant.

Aangezien ik veelvuldig werk voor opdrachtgevers uit de webshop branche, kan ik jou als (aanstaande)webshop-eigenaar goed ondersteunen en adviseren. Ik kan je webshop pimpen, je huisstijl ontwerpen of zelfs een complete webshop voor je ontwerpen. Ik heb ervaring met diverse webshop-systemen.

Let’s get you branded

Ik werk samen met Verbeek-organisatie in Let’s get you branded, Dit hebben we speciaal opgezet om startende ondernemers een compleet pakket aan te bieden. Let’s get you branded gaat binnenkort live.

Samen zijn we zeer actief voor (startende) kleine ondernemers, omdat we net als jij weten, dat dromen geweldig zijn, maar soms ook best lastig uit te voeren. En als ik je daarbij dan op grafisch gebied kan ondersteunen, word ik een zeer blij mens.

Heb je vragen of is iets onduidelijk? Dan kun je gewoon even mailen. Korte lijntjes, daar houdt mo! van.