0655771989 info@itsamodesign.nl

Pers-Wereld en it’s a mo! design

Wat is het cool als je een magazine openslaat en jouw product uit jouw webshop staat daarin vermeld. Met jouw URL erbij? Dan doe je toch een ronde dansje als webshop-eigenaar!!!

Maar hoe zorg je ervoor dat die magazines weten dat jij die producten verkoopt. Sterker, dat zij weten dat jij bestaat? Een persbureau zorgt daarvoor. En Pers-Wereld is een persbureau die gespecialiseerd is in de webshop branche. En laat mo! daar nu ook veelvuldig in actief zijn op grafisch gebied.

Het is dan ook niet gek dat mo! en Pers-Wereld elkaar tegen het lijf liepen, een samenwerking was dus snel geboren. Sterker, de gedeelde flyer met unieke eigen voorkant (welke we bij Hippe Shops aanbieden) wordt door ons 3 aangeboden.

Bij Pers-Wereld kun je naast het laten schrijven en verspreiden van persberichten, als webshop gebruik maken van een beeldbank, waar je je high resolution product foto’s kunt uploaden. Zo kan de pers gebruik maken van jouw producten onder vermelding van jouw naam. Een super handige manier om in de publiciteit te komen.

En met de extra services die Pers-Wereld samen met it’s a mo! design aanbiedt, heeft jouw shop net even dat stapje extra voor op al die andere shops. Benieuwd? Kijk op www.pers-wereld. nl of mail voor meer informatie.